У Львові відремонтують корпус географічного факультету ЛНУ ім. І. Франка

3274 0
Ремонт мають завершити до кінця року.
фото geography.lnu.edu.ua

фото geography.lnu.edu.ua

Львівський національний університет імені Івана Франка уклав угоду з ПП «Промтехімпекс» на ремонт у будинку на вул. Дорошенка, 41, де розташований географічний факультет. Про це стало відомо з оголошення в системі Prozorro.

Вартість угоди становить 2,97 млн гривень. За ці кошти підрядник повинен провести капітальний ремонт у приміщеннях бібліотеки та кафедри психології філософського факультету на першому поверсі будинку.

На другому та третьому поверхах мають відремонтувати всі аудиторії , а також туалети та коридори. В угоду також входить заміна склопакетів, ремонт дверей, підлоги та заміна підвіконників. Всі роботи повинні завершити до 30 листопада 2018 року.

Читайте також: Площу перед університетом імені Івана Франка хочуть перетворити на громадський простір

За даними аналітичної системи YouControl, ПП «Промтехімпекс» належить мешканцю Тисменицького району Івано-Франківської області Дмитру Романенку.

Зазначимо, що минулого року міжвідомча комісія з питань державних інвестиційних проектів виділила 78 мільйонів 363 тисячі гривень на реставрацію головного корпусу Львівського національного університету.

25 травня цього року виконком ЛМР видав містобувні умови та обмеження на будівництво нового гуртожитку ЛНУ імені Івана Франка на вул. Пасічній, 62. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!