У Львові встановили ще один автомат з продажу квитків на проїзд у громадському транспорті

3104 0
Ще такі апарати мають встановити у ключових локаціях – на інших автостанціях, залізничному вокзалі, аеропорті тощо.
Фото: Фейсбук LeoCardLviv

Фото: Фейсбук LeoCardLviv

На автовокзалі, що на вулиці Стрийській у Львові, встановили автомат з продажу квитків на проїзд у громадському транспорті міста, також у ньому можна придбати туристичну транспортну картку. Про це йдеться на Фейсбуку «Електронного квитка ЛеоКарт».

«У межах підготовки до другої фази запровадження е-квитка (автоматизована оплата проїзду) розмістили автомат з продажу квитків на міжнародному автовокзалі по вул. Стрийській. До того такий автомат встановили на автовокзалі «Північний», що на вул. Богдана Хмельницького, 225», – йдеться у повідомленні.

Ще такі апарати мають встановити у ключових локаціях – на інших автостанціях, залізничному вокзалі, аеропорті тощо.

Автомат має такі варіанти розрахунку:

  • контактною банківською карткою;
  • безконтактною банківською карткою;
  • смартфоном з підтримкою NFC;
  • готівковим розрахунком: банкнотами чи монетами.

 

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Нагадаємо, що з 13 січня у Львівській МТГ запустили перший етап впровадження електронного квитка, тоді почали видавати пільгові транспорті картки Леокарт. У першому кварталі систему мали б також запустити і для платних користувачів, але через війну проект частково призупинили.

Утім, додамо, що з запровадженням е-квитка у місті платити за проїзд можна буде кількома способами: банківською карткою (через Apple Watch чи через мобільний телефон через NFС, чи PayPass); карткою Леосіті (неперсоналізована, персоналізована та персоналізована для пільговиків, яка зберігатиме інформацію про пільгу); з допомогою мобільної аплікації, яка генеруватиме QR-код; заплатити готівкою водієві (водій матиме принтер, аби видрукувати квиток, компостувати його не потрібно). При оплаті готівкою квиток буде дорожчим, ніж якщо ви оплачуєте іншим способом. Також буде можливість придбати абонемент на 360, 180 днів, 90 днів. 

Щоби оформити картку пільговикам, потрібно записатись в електронну чергу в один із територіальних підрозділів ЦНАП або подати документи онлайн через особистий кабінет мешканця. Детальніше про е-квиток у Львові читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!