У Львові виділили близько 6 млн гривень на ремонт будинків на Стрийській та балкону на Грінченка

1439 0
Таке рішення прийняв виконавчий комітет сьогодні, 22 серпня.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

У вівторок, 22 серпня, виконавчий комітет прийняв рішення виділити 5,6 млн грн на ремонт підпірної стінки вздовж вул. Варшавської, на ділянці від пр. В. Чорновола до вул. Замарстинівської, будинків на вул. Стрийській, що постраждали від ракетного обстрілу 6 липня, та ремонт балкону на вул. Грінченка у Львові. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

Читайте також: Чоловік, який впав у центрі Львова з балконом, отримав важкі травми і помер 

Зокрема, кошти виділили: 

  • на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стінки вздовж вул. Варшавської на ділянці від пр. В. Чорновола до вул. Замарстинівської у м. Львові (I черга будівництва) – 3,8 млн грн. 
  • на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану фасадів (вхідних брам) у житлових будинках № 50, 52, 54 на вул. Стрийській у м. Львові, постраждалих внаслідок ракетного удару зі сторони країни-агресора російської федерації 6 липня – 366,3 тис. грн.

Замовником робіт тут є Шевченківська районна адміністрація. Також виконавчий комітет виділив департаменту житлового господарства та інфраструктури 1,5 млн грн на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів балкону-тераси перед входом у під’їзди № 1 - № 4 житлового будинку на вул. Б. Грінченка, 6. 

Читайте також: У Львові виділили понад 56 млн грн на відновлення будинків, які постраждали від ракетного удару 

Нагадаємо, 13 серпня близько 23:00, на вул. Під Дубом, 2 у Львові впав балкон на четвертому поверсі. На ньому в цей момент перебував 43-літній власник квартири. Чоловіка госпіталізували у стані найважчої коми. Він отримав травми, несумісні з життям. Серце ще деякий час працювало, лікарі робили все можливе, аби врятувати чоловіка, однак о 04:00 ранку він помер. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!