На правах реклами

У Львові з лекцією виступить всесвітньо відомий маркетолог. Як записатись?

2225 0
14 жовтня до Львова приїде провідний світовий експерт в області комерційних і маркетингових стратегій з 25-ти річним стажем Гарретт Джонстон.

Під час майстер-класу ви дізнаєтесь:

Чому маркетинг помирає
Чим він буде замінений
Як будувати бізнес для 21 століття
Клієнтоорієнтованість - 360 градусів на практиці
Особливості "українського полювання"

Ви матимете унікальну можливість почути «живий маркетинг» -  досвід від Сильного практика (НЕ теоретика), котрий працює 25 років в маркетингу, продажах і сервісі, має власний консалтинг бізнес та багато клієнтів в різноманітних галузях:  від мобільних операторів, банків, IT, мереж супермаркетів до виробників упаковки по всій Європі / СНД, від Швейцарії до Казахстану.

Дізнаєтесь «секрет» -  як залучити, утримати і захопити клієнтів швидко, дешево і відповідно до кращої міжнародної практики.

Гарретт Джонстон (Garrett Johnston) - CEO Macroscope Сonsulting, провідний світовий експерт в області комерційних і маркетингових стратегій з 25-ти річним стажем, консультант start-up компаній, експерт зі складних ринків різних регіонів, практик з величезним досвідом роботи в телекомунікації, цифрових технологіях, роздрібній торгівлі, фармакології, біотехнологіях. Відомий своїм новаторським мисленням і цінними ідеями у збільшення продажів компаній.
Співвласник і член ради директорів швейцарської компанії Brainstore. Одні з ТОП клієнтів - Coca-Cola, McDonald's, Sony, Nike.

Має досвід роботи в компаніях великої четвірки (PriceWaterhouseCoopers, Ernst&Young), Cap Gemini, Cable & Wireless, Alcatel і MCI WorldCom, Tus Group, Spectel Avaya та ін.
Володіє 11 мовами, побудував професійну кар'єру в 13 країнах світу.
Має дві вищі освіти: диплом Дублінського Університету (University of Dublin) - економіка, Дублінській коледж Трініті (Trinity College of Dublin) - міжнародна торгівля.

Клієнти та бізнес результати

2003-2006, Київстар, директор по маркетингу: оператор став №1 на ринку і цей статус зберігає до сьогодні, стабільний OIBDA 56 %, дохід компанії зріс з $0,25 млрд. (2002) до $1,2 млрд. (2005)
2006-2010, МТС Росія, СНГ, Індія, директор по стратегічному маркетингу та комерції: МТС зберіг та закріпив №1 на ринку Росії, стабільний OIBDA 50 %, дохід компанії зріс з $5 млрд. (2005) до $10 млрд. (2008)

2010-2011, Х5Retail Group, Росія та СНГ, радник CEO по стратегічному маркетингу: ріст бізнесу за рік на 37% , ріст обороту на $4,5 млрд., розширення лінійки власних торгових марок
2012-2014, РоснаноМедІнвест, віце-президент по маркетингу та інвест-стратегії: інвестовано $300 млн в нові проекти, 2 з яких в 2015 році вийшли на продаж/IPO

2015 – до тепер, CEO Macroscope consulting: Media Markt нова стратегія телеком категорії через магазини Metro, ріст продаж + 15%; Digicel - нова стратегія «послуги додаткової вартості» - співпраця B2B2C2C , а не конкуренція - ріст продаж + 41%; Казахтелеком - новя стратегія «4 play» пакетних пропозицій, ріст продаж + 36%, та багато інших клієнтів.

Коли?

14 жовтня, з 15:00 по 19:00

Де?

готель "Дністер", конференц зал "Панорама"


Для економії часу та кращого сприйняття майстер-клас буде проводитись російською мовою, оскільки спікер вільно нею володіє.


Вартість: 1050 грн. Квитки тут: https://kasa.in.ua/index.php/maister-klas-harretta-dzhonstona-lviv

Деталі: https://www.facebook.com/events/1674608082859176/ або www.sirco.com.ua

Організатор: SIRco


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!