Вулицю Авіаційну у Львові відкрили для проїзду. Тролейбус №27 відновив роботу

1303 0
Наразі проводять завершення благоустрою узбіч.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові завершили проведення ремонту на вулиці Авійаційній. Її відкрили для проїзду, тому тролейбус №27 відновив роботу.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Покриття на цій частині дороги було в дуже поганому стані, тому його демонтували та замінили на нове. Зокрема, тут влаштовано новий шар асфальту. За кілька днів підрядна організація завершить також благоустрій узбіч», – розповів голова Залізничної РА Ігор Савка.

Читайте також: У Львові просять запустити маршрутки до лікарні на Орлика

Як зазначили в районній адміністрації, дорожнє покриття відремонтували на ділянці від тролейбусного кільця до залізничного переїзду. Наразі підрядна організація завершує благоустрій узбіч.

Нагадаємо, що ремонт вулиці Авіаційної тривав від 18 травня. Ремонт дорожнього покриття проводила підрядна організація  ТзОВ «Онур». Площа ремонту становить 8000 м2.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!