У Львові знімають рекламний ролик

3229 0
Власники закладів на площі Ринок скаржаться, що зйомки перешкоджають відвідувачам.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

У центрі Львова на площі Ринок відбуваються зйомки реклами для торгової марки «Kit-Kat». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Зокрема, до 14:00 тривали зйомки навколо фонтану Амфітрити. До 17:00 зніматимуть у ресторації «Правда», а з 17:00 — на вулиці Театральній поруч із Церквою Петра і Павла та вул. Шевською. Завершити зйомки планують о 19:00. Рух пішоходів на площі Ринок ситуативно обмежують.

Читайте також: Вардкес Арзуманян: до мого ресторану погрожували заїхати на танку

Однак власники закладів харчування, що на площі Ринок скаржаться, що зйомки заважають їхній повноцінній роботі. Зокрема, львівський ресторатор Вардкес Арзуманян написав на своїй сторінці у Facebook, що відвідувачів блокують у кафе. У коментарях до допису Вардкес Арзуманян написав, що передав звернення до поліції через перешкоджання підприємницькій діяльності.

Tvoemisto.tv звернулося за коментарем до Львівської міської ради. Зйомки тривають другий день. Їх проводить компанія «Ет Поінт» на замовлення компанії «Мартінішот».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!