У Львові знову розширять дорогу на виїзді з міста, щоби покращити трафік

13961 0
В районі ринку «Галицьке перехрестя» до кінця року мають облаштувати додаткову смугу руху для повороту направо, перед виїздом на трасу.
Фото:google.com.maps

Фото:google.com.maps

У Львові розширять ще одну ділянку дороги на виїзді зі Львова в районі ринку «Галицьке перехрестя». Там облаштують додаткову смугу руху для повороту направо, перед виїздом на трасу. Таке рішення прийняли учора, 22 вересня, на засіданні комісії з безпеки руху. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху Львівської міськради Володимир Харчихін.

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

«На вулиці Богдана Хмельницького, поблизу Галицького перехрестя, розширять проїзну частину для повороту праворуч, перед виїздом на шляхопровід. Йдеться про виїзд з міста. Бордюри перенесуть, облаштують додатково місце для пішоходів», – каже Володимир Харчихін.

Синім позначено існуючу дорогу, червоним ділянку, де планують розширення 

Він додає, що для облаштування ще однієї смуги руху потрібно щонайменше 3 – 3,25 метра. Вартість і розміри будуть відомі, коли буде проєкт. Дорогу планують розширити до кінця цього року.

Нагадаємо, торік на цій ділянці уже розширювали дорогу. Спершу при виїзді з міста з боку Галицького перехрестя можна було їхати по одній смузі прямо, іншою – направо. Після розширення стало дві смуги прямо, одна залишилась праворуч. Тепер же дорога матиме чотири смуги – дві прямо і дві для повороту праворуч. Вартість робіт, які проводили торік відповідно до тендеру, становила 3,4 млн гривень. Роботи виконував ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!