У Львові зроблять доступнішим тротуар, який веде до лікарні

2561 0
На цій ділянці тротуар був у незадовільному стані.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові на вул. Стецька розпочали роботи з ремонту частини тротуару, який веде до 4-ї міської клінічної лікарні. Підрядник – ШРП Галицького району, демонтує і замінить ділянку тротуару, яка була у вкрай незадовільному стані, а відтак створювала незручності для маломобільних груп населення. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

«Підрядник демонтує покриття частини тротуару, який був у поганому стані. Далі облаштує основу і постелить нову плитку. Орієнтовно тут буде замінено 100 м2 покриття. Що важливо у цих роботах - заміна цієї частини тротуару забезпечить доступність для людей з інвалідністю і маломобільних груп населення до медичного закладу - 4-ї міської клінічної лікарні», – розповіли у Галицькій районній адміністрації.

Завершити роботи планують до 26 березня. 

Читайте також: У Львові покращують доступність на площі Ринок. Що відомо

Нагадаємо, Львівський туристичний офіс створив карту «Доступне місто». На мапі вже позначені понад 100 доступних місць Львова, які для зручності розподілені на категорії.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!