Повідомити про вбивць у Київській області тепер можна в чат-боті онлайн

889 0
Якщо вдалося зафіксувати обличчя російських окупантів, що чинили геноцид, їх можна надсилати в чат-бот.

Громадяни, яким вдалось зафіксувати на фото, відео або кадри із системи відеоспостереження обличчя російських окупантів, що чинили геноцид у містах на Київщині, можуть надіслати зібрані матеріали в новий розділ чат-боту єВорог. Про це повідомляють у Міністерстві цифрової трансформації України. 

«Після звільнення Київщини весь світ побачив геноцид, який вчиняли російські кати над мирними українцями. Зло має бути покаране, а життя кожного із цих нелюдів, які продовжують існувати, перетворитися на пекло», – кажуть у відомстві. 

Читайте також: У Київ та область повертатись поки небезпечно 

Як повідомити про вбивць у чат-боті єВорог:

  • перейдіть у чат-бот єВорог із головного екрана додатку «Дії» або за посиланням;
  • авторизуйтеся в боті через додаток «Дія»;
  • натисніть «Вбивці в Бучі, Ірпені, Гостомелі»;
  • виберіть місто та надішліть всю інформацію: геолокацію, фото/відео, опис.

 

«Завдяки вашій інформації ми зробимо «відомими»‎ на весь світ тих, що чинив геноцид українців і поставимо вічне клеймо на всю їхню родину та нащадків», – додають у Мінцифрі. 

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого передмістя Києва стали однією з ключових точок протистояння з російськими окупантами. Після звільнення 2 квітня територій Київської області від загарбника стало відомо про масові жорстокі вбивства росіянами мирних українців. За словами мера Бучі на Київщині за час окупації міста російські окупаційні війська вбили там щонайменше 320 людей.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!