У МОЗ назвали області з найбільшою захворюваністю штамом «Дельта»

2010 0
Загалом в Україні 855 підтверджених випадків захворювання, спричиненого «Дельтою».
Фото: Freepik

Фото: Freepik

У Міністерстві Охорони Здоров’я розповіли, що найбільшу кількість випадків коронавірусного захворювання, спричиненого штамом «Дельта» зафіксували у п’яти областях, передає Радіо Свобода.

Читайте також: На Львівщині понад 70% освітян отримали першу дозу вакцини від коронавірусу

Йдеться про Чернівецьку (68), Одеську (61), Рівненську (60), Івано-Франківську (58) та Тернопільску (52) області.

Наступними йдуть Волинська, Київська та Донецька області, в яких виявили по 47 випадків захворювання, а у Харківській – 45. У Вінницькій та Луганській областях – по 39.

У Закарпатській області виявили 37 випадків, 31 – у Полтавській. У Чернігівській – 25 та на один менше у Львівській. Майже однакова кількість випадків зараження штамом «Дельта» - у Києві (21), Черкаській (20) та Кіровоградській (18) областях.

В Міністерстві зазначили, що найменша кількість випадків зараження у таких п’яти областях: Запорізькій (11), Сумській (10), Миколаївській (4), Дніпропетровській (3) та Херсонській (2).

Читайте також: Потужна версія Covid-19. Чим небезпечний штам коронавірусу «Дельта»

Зазначимо, що загалом в Україні станом на 31 серпня 855 підтверджених випадків коронавірусу «дельта»-штаму, 26 з яких підтверджено методом секвенування, а інші – за допомогою ПЛР-тестів.

Детальніше про те, яку небезпеку несе новий штам коронавірусу, чим відрізняється – читайте у матеріалі. А про те, як врятуватися від нового небезпечного штаму, можете довідатися тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!