Київ

У перший місяць роботи простір «Вільна» в Києві відвідали понад 190 жінок і дівчат. Які послуги можна отримати

1143 0
У червні у просторі «Вільна» до групових й індивідуальних сесій з психологами, творчих майстеркласів, а також спортивних занять, долучилися майже двісті осіб.
Простір «Вільна». Фото: КМДА

Простір «Вільна». Фото: КМДА

За місяць роботи лівобережний простір «Вільна», що функціонує на базі Київського міського Центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству, відвідали понад 190 жінок і дівчат. Про це повідомили у КМДА із посиланням на заступницю голови КМДА Марину Хонду.

Зазначається, що в просторі проводять різноманітні активності, спрямовані на відновлення ресурсу та цікаве дозвілля, зокрема у «Вільна» жінки та дівчата можуть безоплатно отримати низку послуг:

– групові та індивідуальні сесії із психологинею;

– тематичні зібрання за чаєм або кавою;

– консультації щодо спеціалізованих сервісів та служб психосоціальної підтримки;

– творчі майстер-класи (малювання, рукоділля, театральне мистецтво, кулінарія тощо);

– спортивні заняття (йога, пілатес, танці тощо);

– кар’єрні сесії (історії успіху відомих жінок, профорієнтація, пізнавальні лекції від лікарів, психологів та експертів у різних сферах діяльності, розмовні клуби з української та англійської мов).

Окрім цього, працівники простору «Вільна» тісно співпрацюють зі спеціалістами Денного Центру та іншими міськими підрозділами, які працюють у сфері запобігання і протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству.

Адреса простору «Вільна» на лівому березі Києва: вул. Райдужна, 6-А (2 поверх).

Графік роботи: середа-неділя, із 11:00 до 20:00.

Стежити за анонсами заходів, які проходять у просторі «Вільна», можна в соціальних мережах: Facebook та Telegram.

Довідка. Діяльність простору здійснюється завдяки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, за підтримки уряду США (Бюро USAID із питань гуманітарної допомоги) через імплементаційного партнера – Київський міський Центр гендерної рівності, запобігання та протидії насильству.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!