У п'ятницю у Львові попрощаються з двома Героями. Що про них відомо

1022 0
У Львові проведуть в останню дорогу Євгена Узунова та Андрія Рубеля.
Фото умовне

Фото умовне

У пʼятницю, 27 жовтня, у Львові поховають двох військових, які загинули, захищаючи Україну. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі. 

Що відомо про захисників:

Євген Узунов

Народиився 22.07.1976 року. Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №45 Львівської міської ради, згодом здобув професійно-технічну освіту у місцевому училищі. Після завершення навчання проходив військову службу у Сімферополі.

На початку 2000-х років вступив на службу до Військово-морських сил та проживав у Євпаторії.

Після повернення до Львова працював у галузі легкої промисловості, займався виробництвом взуття. У вільний час захоплювався аудіотехнікою та автомобілями. Легко навчався новому та був «майстром на всі руки», успішно виконував будь-яке завдання.

Із перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини до лав Національної гвардії України. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ. Постійно вдосконалював свою військову майстерність.

У Євгена Узунова залишилися троє дітей, цивільна дружина, колишня дружина, сестра, брат, двоюрідні брати і сестри, нерідна мати та тітка.

Андрій Рубель 

Народився 02.10.1983 року. Львів’янин.

Навчався у Звертівському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів, після закінчення 9-го класу вступив до Куликівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Здобув освіту у колишньому Львівському інституті економіки і туризму.

Після завершення навчання обіймав посаду слюсаря у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Укрзахідавтоспецмаш», згодом працював малярем на місцевому підприємстві. Був надзвичайно товариською і відповідальною людиною, палко захоплювався футболом: свого часу грав у складі кількох футбольних команд Львівщини.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів до лав 65-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Запорізької області.

У Андрія Рубеля залишилися бабуся, мама, дружина, 12-річний син і брат.

Тетяна Дзяма

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!