У Шевченківському гаю відбулося святкування Покрови. Фото

1250 0
Розпочалося святкування з літургії за Збройні Сили України.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

У неділю, 1 жовтня, в Шевченківському гаю відбулося святкування Покрови. Була музика, дитяча локація, ігри та забави. 

Розпочалося все з літургії за Збройні Сили України. Далі гостей чекав ярмарок на Великій галявині: там була кераміка, прикраси, одяг в етно стилі, ткацтво, килимарство, народна забавка, різьбярство та ін.

Зокрема, була концертна частина на Великій галявині: виступали львівські гурти «Дриґ» та «Етерія». Для дітей були народні ігри біля озера.

Нагадаємо, 1 жовтня 2023 року в Україні відзначають шість свят в один день: День захисників та захисниць України, День українського козацтва, День територіальної оборони, День ветерана, День вчителя та релігійне свято Покрови Святої Богородиці.

Юлія Кметик

Фото: Іван Станіславський/ Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!