У центрі Львова фрагмент будинка травмував неповнолітню дівчину

1654 1
Комунальники кажуть, що будинок не виглядає на аварійний, а поліція відкрила кримінальне провадження.
Фото: booking.com

Фото: booking.com

Учора, 5 червня, близько 19:30 у Львові на вулиці Федорова, 1 16-річна дівчина отримала травму голови через, імовірно, падіння фрагменту фасаду будинку. Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv керівник ЛКП «Старий Львів» Олег Білоус, будинок не має явних ознак аварійності, а на місці знайшли цеглину. Комунальники обстежили будинок і не виявили місця, звідки вона могла би впасти.

Читайте також: У Львові на дівчину впала частина фасаду будинку на площі Міцкевича

«Це сталось не ззовні, а у внутрішньому дворику будинку. Наразі невідомо, що дівчина там робила. Мешканці там не дуже люблять, коли хтось заходить у двір», – каже Олег Білоус.

За його словами, на місці працювали слідчі поліції.

Речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська розповіла Tvoemisto.tv, що дівчину доставили в лікарню швидкої допомоги, де оглянули і діагностували струс мозку, забійну рану чола та закриту черепно-мозкову травму.

У поліції Львівщини кажуть, що відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 ККУ – ідеться про службову недбалість, що завдала шкоди правам громадян.

Олександра Бодняк


Читайте також:
6 Червня, 2019 13:39
666 ... а може тая цеглина -- це такий собі подарунок від вдячних мешканців , що там ще живуть-проживають , за цілодобові відвідини того місця ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!