У великодню ніч патрульні на Львівщині зупинили 19 нетверезих водіїв

1792 0
На одного з водіїв склали одразу кілька протоколів.
Фото: Патрульна поліція Львівщини

Фото: Патрульна поліція Львівщини

Близько 5:00 патрульні отримали повідомлення про викрадення автомобіля Dacia Logan на вулиці Широкій. Заявник повідомив, що в його автомобілі є пошукові маячки й він бачить, що автомобіль виїхав із Новояворівська в напрямку Львова.

Поліцейські знайшли авто Солуках. У салоні перебували четверо чоловіків, які повідомили, що орендували його в заявника та пред’явили відповідні документи. Заявник підтвердив, що дійсно він здав свій автомобіль в оренду, але договір укладав з іншим чоловіком. Уже у Залізничному відділі поліції з’ясувалося, що заявник перебував у стані алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти тест на алкоголь у крові, втім 23-річний львів’янин у присутності двох свідків відмовився.

На нього склали постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик) КУпАП та за ч. 2 ст. 130 (повторно протягом року керував транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Також, винесли постанову за керування автомобілем без документів.

Загалом, у великодню ніч патрульні Львівщини виявили 19 водіїв, що керували транспортними засобами в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

11 водіїв відмовились проходити огляд на стан сп'яніння. 8 осіб виявили бажання пройти огляд на місці за допомогою приладу Drager.. Він показав результати: 0,63, 0,84, 1,04, 1,24, 1,34, 1,39, 1,73 та 2,03 проміле.

На всіх керманичів патрульні склали протоколи за ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та скерували матеріали в суд.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!