Київ

У військовій частині на Київщині вкрали майже 550 тис грн на закупівлі паливних брикетів, — ДБР

6527 0
Під виглядом паливних брикетів із твердих порід дерев військова частина отримала брикети із м’якої породи деревини, які не відповідають умовам договору
Паливні брикети. Фото з відкритих джерел

Паливні брикети. Фото з відкритих джерел

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру начальнику підрозділу військової частини Київщини та приватному підприємцю у привласненні понад 500 тисяч гривень під час закупівлі паливних брикетів для військової частини. Про це  повідомила пресслужба ДБР.

«У взаємодії з СБУ було встановлено, що військова частина уклала договір з підприємцем щодо постачання паливних брикетів. Однак під виглядом паливних брикетів із твердих порід дерев ділок поставив брикети із м’якої породи деревини, які не відповідають технічним умовам договору», – розповіли у ДБР. 

У пресслужбі підкреслили, що такими діями спричинено збитки державі у майже 550 тисяч гривень.

Санкції статей, за якими обвинувачено фігурантів, передбачають позбавленням волі на строк до 6 років.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!