У застосунку Приват24 з’явилася нова функція для підприємців

812 0
Функція доступна в оновленій версії застосунку.

У застосунку Приват24 з’явилася нова функція, що дозволяє фізичним особам-підприємцям сплачувати єдиний податок.

Джерело: пресслужба ПриватБанку

«Приват24 додав новий функціонал для підприємців – сплату єдиного податку та інших бюджетних платежів. Така можливість зʼявилась для всіх клієнтів ФОПів у оновленій версії найпопулярнішого в Україні мобільного додатку», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Львівщині за понад 32 мільйони грн продадуть завод, який торік майже не купив Козицький

Для того, щоб підприємцю створити бюджетний платіж, потрібно у застосунку зайти у розділ «Бізнес» та обрати «Платіж до бюджету». Після того вибрати отримувача та номер рахунку одержувача. Дплі у блоці «Дані платежу» треба обрати код сплати податку, вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти.

Після перевірки вказаних даних достатньо підписати платіж за допомогою SmartID.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!