Приват24 тимчасово не працюватиме

710 0
У ніч на 17 березня сервіси у Приват24 не працюватимуть.
фото business.rayon

фото business.rayon

У ніч на 17 березня ПриватБанк проводитиме регламентні роботи в Приват24, тож платежі тимчасово будуть недоступними. Про це повідомляє пресслужба банку.

Роботи проводитимуть з 00:00 по 5:00 17 березня. У цей час не працюватимуть: платежі, поповнення мобільного та перекази в додатку та web-версії Приват24. Користувачів закликають спланувати необхідні платежі в обхід часу проведення технічних робіт.

Нагадаємо, що державний «ПриватБанк» збільшив ліміт на зняття готівки в банкоматах для іноземних карток і карток інших банків до 20 тис. грн за одну операцію раз на три години.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!