У Приват24 попередили про регламентні роботи. Сервіси тимчасово не працюватимуть

1081 0
Інтернет-сервіси будуть недоступні в ніч на 10 липня.
Фото: psm7.com

Фото: psm7.com

У ПриватБанку попередили про проведення регламентних робіт у «Приват24». Через це сервіси тимчасово не працюватимуть у ніч на 10 липня – з 00:00 до 05:00 год. Про це повідомили у банку.

«Ми постійно працюємо над тим, щоб мобільна та web-версії Інтернет-банку «Приват24» були зручними для вас. Тому інколи нам потрібно проводити планові регламентні роботи. Це необхідно, щоб сервіси «Приват24» працювали ще досконаліше», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у травні Нацбанк України скасував обмеження на встановлення курсу, за яким банки списують з рахунків клієнтів кошти в гривні, якщо ті розраховуються гривневими картками за кордоном. Так, у «ПриватБанку» до скасування обмежень заявлений курс конвертації становив 32,05 грн. Наразі курс для карток у «Приватбанку» становить 35,2 грн за долар.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!