Україна на весну планує великий наступ, – Буданов

1413 0
Найзапекліші бої очікуються в березні.
Фото: ABC news

Фото: ABC news

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що Україна планує великий наступ на весну. На його думку найзапекліші бої відбудуться в березні цього року. Про це Кирило Буданов повідомив в інтерв'ю «ABC news»

«Це (коли ми побачимо більше) звільнення територій і нанесення остаточної поразки Російській Федерації.Наша мета, і ми її досягнемо, — це повернення до кордонів 1991 року, як Україна визнана всіма суб’єктами міжнародного права», — зазначив він.

Читайте також: «До кінця року, як мінімум, маємо зайти в Крим», – Буданов

Очільник ГУР додав, що атаки на території росії відбуватимуться «все глибше і глибше». За словами Буданова, єдиною проблемою, яка залишається, є ядерний арсенал Росії і «неконтрольований режим», який призведе до того, що «весь світ усвідомить необхідність денуклеаризації Росії або принаймні міжнародного контролю над її ядерним арсеналом».

Нагадаємо, що у травні Буданов зазначав, що активна фаза війни має піти на максимальний спад до кінця року. Ресурсів у росії для ведення нормальної війни є на 12 місяців, а закінчиться боротьба поверненням наших окупованих територій включно з Кримом. Зараз армія росії перебуває у глухому куті – корінних змін на її користь не очікується, навіть якщо прибудуть ще мобілізовані після бойового злагодження.

Ірина Давосир

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!