«Україна починається з тебе»: у світ вийде книга В’ячеслава Чорновола

3343 0
В Україні вийде друком книга В’ячеслава Чорновла «Україна починається з тебе». У книзі зібраний найяскравіший творчий спадок політика, починаючи з 1960-х років і до останнього дня життя.
фото: khm.depo.ua

фото: khm.depo.ua

До друку книжку готує видавництво «Discursus».

«Гортаючи сторінки історії боротьби українського народу за здобуття політичної незалежності, а згодом утвердження державності періодично чи ба постійно зустрічаємо ім’я В’ячеслава Чорновола. Само собою напрошується усвідомлення певної закономірності, що там де найважче, де найнебезпечніше, де здавалося б неможливо, і саме в перших лавах сміливців — завжди ми бачимо постать В. Чорновола. Його титанічна, жертовна діяльність немов би урухомлює, пронизує та скріплює порух подій другої половини ХХ століття», – йдеться на сайті видавництва.

У працях Чорновола простежуються етапи його громадсько-політичної та державотворчої діяльності.

Джерело: discursus

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!