Українська розвідка оприлюднила дані 620 російських шпигунів, які діють в Європі

4769 0
Список складається із 620 співробітників ФСБ.
Фото: Ministry of Defense of Ukraine

Фото: Ministry of Defense of Ukraine

Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримала дані про 620 співробітників ФСБ Росії, які діють в інтересах країни-агресора на території Європи. Про це йдеться на сайті Головного управління розвідки Міноборони.

Список складається із 620 співробітників ФСБ. Там зазначається прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи, адреса реєстрації, паспортні дані, марки, моделі та номери автівок тощо.

Читайте також: Ворог веде повітряну розвідку та звозить ракети до «Іскандерів» до Білорусі

Повний перелік шпигунів можна знайти на сайті Головного управління розвідки Міноборони за посиланням.

Нагадаємо, що учора, 27 березня Росія завдала ракетного удару на Волині. Ракети влучили у нафтобазу в Луцьку. Також 26 березня росіяни обстрілювали Львів. Ракети випускали з акваторії Чорного моря та з території Білорусі. Ударили по об'єктах критичної інфраструктури. Зокрема, по нафтобазі у житловому кварталі, і по об'єкту оборонної структури – по заводу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!