Українські бійці знищили вже понад одинадцять тисяч окупантів

1203 0
Незважаючи на втрати, ворог сотнями кидає в бій прихильників «русского міра».
Фото: УП

Фото: УП

За одинадцять днів загарбницької війни росії проти України наші військові знищили вже більше 11 тисяч окупантів. Українські захисники і захисниці стійко утримують визначені позиції та знищують живу силу й техніку противника. Про це повідомили у сухопутних військах ЗСУ.

Читайте також: «Путіна можна посадити за ґрати», – прокурор у Нюрнберзькому процесі

Так, за одинадцять днів українського супротиву ворог втратив понад 11 тисяч осіб, 285 танків, 985 ББМ, 109 артилерійських систем, 50 РСЗВ, 21 засіб ППО, 44 літаки,  48 гелікоптерів, 447 одиниць автомобільної техніки, 2 легкі швидкісні катери, 60 цистерн з ППМ, 4 БПЛА оперативно-технічного рівня.

Військові зауважують, що підрахунок ворожих втрат ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій. При цьому ворог, попри значні втрати, сотнями кидає в бій прихильників «русского міра».

Нагадаємо, що українські бійці продовжують утримувати визначені рубежі, а ворог – деморалізований.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!