Українські матері закликали росіянок зупинити своїх синів-солдат. Відео

1369 0
Жінки підкреслюють, що зараз сила на стороні України та її воїнів та нагадують, що будь-яка загарбницька війна приречена.
Фото: Vilne.org.ua

Фото: Vilne.org.ua

Українські матері закликали росіянок не вірити в пропаганду та зупинити своїх солдат.

«Ніхто не має права забрати від матері дитину та відправити на ворожнечу до сусіда – ніяка політика, ніяка диктатура, ніхто», – звертається до російських матерів мама Ольга з Алчевська, Луганської області. «Не має значення пізно, рано, як завгодно, – треба говорити», – наголошує мати Лариса з Києва.

Також українські матері пояснюють жінкам з РФ, що кожна з них має реальну силу зупинити цю війну, адже воюють реальні люди, російські солдати, їхні сини. «Хто там танками давить (українських) солдат? Хто стріляє? Це ж є конкретний Олексій, конкретний Ваня з якогось конкретного Вороніжа. Він приїхав і він вбиває українських людей!», – пояснює Світлана з Маріуполя. А отже і зупинити цих реальних солдат можуть реальні жінки, їхні матері.  

Жінки підкреслюють, що Україна не потребує ніякої допомоги, а те що відбувається зараз – загарбницька війна.

«Залишайтеся вдома, не треба йти до нас! Ми в себе вдома. Ми самі розберемося, нам не потрібна нічия допомога», – говорить матір Ганна з Володарська, Луганської області.

Та додає, що одного разу така ж загарбницька війна вже забрала її дім: «Вони йдуть в наші будинки, у мене вже один будинок відібрали, а він (Путін) до мене ще раз йде! Відібрати у мене ще раз мій дім! Я його сюди не кличу, я своїх дітей не відправляю туди, щоб вони там господарювали, свої права качали».

Також українки наголошують, що зараз проти російських солдат виступає весь український народ. «Від малого до великого, всі хочуть стати на захист своєї країни. Розумієте, ми на своїй землі і нам втрачати нема чого», – говорить Олена з Києва.

Жінки підкреслюють, що зараз сила на стороні України та її воїнів та нагадують, що будь-яка загарбницька війна приречена.

 «Не чіпайте чужі території, тому що у кожного є тільки метр на два і два метри вглиб. І тільки це належить кожному… Особливо тому, хто йде воювати в чужу країну», – застерігає від трагедії російських матерів Вікторія. 

Українські матері підкреслюють, що вони дуже хвилюються за своїх власних дітей та просять російських матерів теж проявити турботу про своїх синів і зберегти життя хлопцям з обох сторін.

Відеозвернення українських мам ініціювали та створили українські кінематографісти компанії «Добранічфільм».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!