Політична реклама

Укрзалізниця скасувала поїзд Київ - Чоп

1415 0
Укрзалізниця" скасує курсування поїзда № 7 сполученням Київ - Чоп з 27 травня 2013 року. Тепер потяг №7 курсуватиме тільки до Тернополя.

Іванько відзначив, що скасування потягу пов'язано з тим, що 70% пасажирів, які проїздили в зазначеному поїзді, їздили лише сполученням Київ - Тернопіль, - пише Дело. Тому з 27 травня 2013 р. вводиться новий маршрут поїзда Інтерсіті + сполученням Київ -Тернопіль.

Загальний час в дорозі нового поїзда становитиме 5 год. 55 хв.

Окрім того, в "Укрзалізниці" заявив, що на літній період потяг Київ - Ужгород курсуватиме через день. Як пояснив Іванько, це пов'язано з тим, що на даному напрямку на літній період зменшується пасажиропотік.
"Склад другого поїзда буде задіяний сполученням Львів-Сімферополь. З 1 вересня потяг буде відновлений і курсуватиме щодня", - зазначив Іванько.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!