Київ

«Укрзалізниця» запустила додаткові рейси до Києва зі Львова

1090 0
Додаткові рейси поїздів курсуватимуть в кінці липня.
ФОТО: УКРЗАЛІЗНИЦЯ

ФОТО: УКРЗАЛІЗНИЦЯ

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на додаткові рейси поїздів між Києвом та Львовом на 28, 30 та 31 липня. Про це повідомила пресслужба компанії. 

Як йдеться у повідомленні, у пʼятницю, 28 липня, у рейс відправиться поїзд 163/164 Київ — Львів о 06:28 з Києва та прибуде до Львова о 13:58. Зворотно: зі Львова о 14:50, прибуття до Києва о 22:47. 

Читайте також: Потяг «Київ – Хелм» продовжить своє курсування

30, 31 липня додаткові рейси здійснить поїзд 191/192, який відправлятиметься з Києва о 07:05 та прибуватиме до міста Лева о 14:49. Зворотно: відправлення зі Львова о 14:37, прибуття до Києва о 22:05.

Квитки можна придбати у застосунку «Укрзалізниці», у чат-ботах, на сайті або в касах вокзалів.

Нагадаємо, на літній сезон «Укрзалізниця» запустила низку рейсів з Києва.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!