Політична реклама

Ультрас просять перенести фінал Кубку України з Харкова до Львова

1343 0
Українські футбольні фани – ультрас звернулися до президента Федерації футболу Анатолія Конькова із відкритим листом, в якому просять перенести фінальний матч Кубку України з Харкова. Натомість фани пропонують Львів.

«Проведення фінального матчу у місті Харкові наражає на небезпеку численних вболівальників, які захочуть відвідати цей матч. Адже зараз у Харкові присутні численні агресивні антидержавні елементи. Приїзд ультрас вони можуть використати для організації масштабних провокацій, як це сталося нещодавно під час проведення матчу Прем’єр ліги між харківським Металістом та дніпропетровським Дніпром», – йдеться у зверненні фанів, яке публікує видання football.ua.  

«Натомість, пропонуємо провести фінальний матч у Львові. Це місто максимально віддалене від східного кордону, та ще ніколи у своїй історії (!) не приймало фінал Кубку України (на відміну від Харкова, який приймав фінал тричі за останні 6 років, включно з минулорічним). Крім гарантій безпеки, численні вболівальники України отримають можливість переконатися у гостинності та доброзичливості львів’ян, що матиме позитивний вплив на гуманітарну ситуацію в Україні. А сам матч пройде у святковій атмосфері та при повних трибунах», – пояснюють свою позицію фани.

Під листом підписались ультрас «Шахтаря», «Чорноморця», ФК «Славутич», «Динамо», «Карпат», «Дніпра», «Зорі», «Металіста», «Металурга Д», «Ворскли», «Iллічівця», «Севастополя», ФК «Волинь», «Говерли», «Металурга З» та «Таврії».

Нагадаємо, фінал Кубка України запланований на 15 травня 2014 року. У ньому за результатами півфіналів зіграють або «Динамо» чи «Чорноморець», або «Славутич» чи «Шахтар». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!