До Львова привезли Кубок України з футболу: де можна сфотографуватися?

2029 0
Сьогодні, 19 травня, о 13:30 год. на площі Ринок, перед входом у Ратушу, відбудеться урочисте встановлення Кубка України з футболу. Мешканці та гості міста матимуть змогу зробити фотографію з кубком. Кубок України з футболу стоятиме на головній площі міста впродовж двох днів. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: espreso.tv

фото: espreso.tv

У Львові вперше в історії міста відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 рр. У фіналі за право стати володарем Кубку України з футболу змагатимуться ФК «Зоря» (Луганськ) - ФК «Шахтар» (Донецьк).

Урочисте встановлення Кубка України з футболу відбудеться 0 13:30 год на площі Ринок. Стоятиме Кубок на пл. Ринок впродовж двох днів, тому сфотографуватися з ним зможе кожен охочий у встановлені години:

Четвер, 19 травня, з 13:30 год – 19:00 год

П’ятниця, 20 травня, з 13:00 год до 19:00 год

Нагадаємо, у суботу, 21 травня, о 17:00 год. на стадіоні «Арена Львів» вперше в історії міста відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 рр. У фіналі за право стати володарем Кубка України з футболу змагатимуться ФК «Зоря» (Луганськ) - ФК «Шахтар» (Донецьк).

21 травня у період з 15:00 до 17:00 години та у період з 19:00 до 21:00 години курсуватимуть шатл-баси, які доставлятимуть вболівальників на стадіон за таким маршрутами:

  • Пл. Є. Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон “Арена Львів“.
  • Просп. Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон “Арена Львів“.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!