Унаслідок наїзду автобуса у Львові госпіталізували 30-річного пішохода

741 0
Аварія за участі 52 автобуса трапилася на вул. Городоцькій.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

У Львові внаслідок наїзду автобуса травмувався пішохід. Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 листопада, близько 19.00, на вулиці Городоцькій у Львові. 

Джерело: поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автобуса «Електрон» маршруту №52, 51-річний мешканець одного з сіл Львівського району, наїхав на пішохода, 30-річного мешканця Запорізької області. Після цього чоловіка відкинуло в автомобіль «Fiat Doblo», яким керував 36-річний львів’янин. Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у лікарню.

Читайте також: На трасі Львів – Луцьк сталася смертельна ДТП, рух транспорту ускладнено

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!