У російському Брянську сталися дві пожежі, горіла нафтобаза і військова частина

2316 0
Брянськ розташований приблизно за 130 км від кордону з Україною.
Пожежа в Брянську/скріншот з відео

Пожежа в Брянську/скріншот з відео

У російському Брянську сталася пожежа на нафтобазі, згодом стало відомо, що почалася ще одна пожежа – на території військової частини. Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на МНС росії. 

Ймовірно, в місті горіла нафтобаза «Дружба». За словами місцевих мешканців, пожежі передували «хлопки», яких було чути у кількох районах Брянська. Жителів будинків біля нафтобази нібито почали евакуювати. ГУ МНС у Брянській області спочатку розмістило інформацію про пожежу на нафтобазі, але потім повідомлення видалили.

Читайте також: «План утилізації рашистів не виконано». Українська ППО збила три ворожі вертольоти

«О 02:00 год 25.04.2022 до оперативної чергової зміни Головного управління МНС Росії у Брянській області надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м.о. Брянськ, Фокинський район, пр. Московський. До місця виклику направлені пожежно- рятувальні розрахунки за підвищеним рангом (номером) пожежі. Після прибуття встановлено, що відбувається горіння на території нафтобази». 

 

За попередніми даними, пожежа могла статися на резервуарах з паливно-мастильними матеріалами або паливом стратегічного призначення, а також на території силового відомства, що розташоване по сусідству.

Пізніше повідомили, що у Брянську дві пожежі і вони посилюються. Друга, йомвірно, на складі військової частини. Перед пожежами були вибухи та повітряна тривога. Згодом МНС рф підвтердило про пожежу на нафтобазі «Транснефть Брянск Дружба». При цьому вони зазначили, що евакуація не проводитиметься і ніхто не постраждав.

 

Читайте також: США підтвердили, що Росія випустила по Україні гіперзвукові ракети

«Інтерфакс» із посиланням на джерело повідомляє про загоряння резервуару з дизельним пальним на території нафтового комплексу на Снєжетьському валу. Полум'я охопило резервуар об'ємом 10 тисяч кубометрів.

Нагадаємо, що 1 квітня на нафтобазі у російському Бєлгороді неподалік від українського кордону також сталася пожежа. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!