В Інтернеті з’явилась українська заміна соцмережі "Вконтакте"

7261 6
В українському Інтернет-сегменті з'явилася нова соціальна мережа "Козакам". Її інтерфейс дуже нагадує російську соціальну мережу "Вконтакте". Вона має практично й ті самі розділи, але орієнтована на справжніх українських козаків і козачок
фото: kozakam.com

фото: kozakam.com

"Kozakam" - це перша українська мережа, в якій користувачі можуть не бояться, що їх листування будуть перечитувати спецслужби, можуть вільно писати свою думку в коментарях і записах на стіні. "Ми не плануємо заробити на сайті, наша мета - це безпечне спілкування користувачів", - каже адміністратор і засновник ресурсу Юрій Казинський.

Схожість із "Вконтакте" пояснює тим, що багато користувачів звикли саме до російської соціальної мережі і дуже важко налаштуватися на інший дизайн. Він додає, що жодного стосунку до неї "Козакам" не мають.

На сайті є також розділ "музика". Поки що він має лише 33 аудіозаписи, серед яких треки української виконавиці Лами, Тіни Кароль, а також Наговіцина, Лани дел Рей та деяких інших. У відеозаписах - відео, де Ірина Білик та Святослав Вакарчук виконують пісню Скрябіна "Мовчати".

На сьогоднішній день, "Козаком" вже користується 171 особа, разом з адміністратором. На його сторінці йдеться, що у мережі "Козак" можна спілкуватися з друзями, знайомитися, завантажувати і ділиться фотографіями, грати в ігри.

"Швидше реєструйтесь і запрошуйте друзів, за це ви отримаєте "Яники", за які можна купити і подарувати подарунки друзям", - пише він.

Щоб ознайомитись із соцмережею або зареєструватись перейдіть за посиланням.

За інформацією: "Українська правда. Життя".


Читайте також:
3 Серпня, 2017 20:32
Сергей21 Музичний аудіо хостинг SoundHost
(Норм альтернатива музиці в ВК це - SoundHost)
На SoundHost можна слухати, завантажувати, скачувати, оцінювати музику, ділиться, вставляти музику на любі сайти, створювати плейлисти ще є додаток для Android! Коротше кажучи музична соціальна мережа дуже великий функціонал...
Сам користуюся, раджу! :)
10 Червня, 2015 20:23
123 є ФЕЙСБУК. ФЕЙС-БУК. навіщо створювати лайно? хтось хоче на цьому заробити? не вийде.
10 Червня, 2015 11:28
Львовянин facepalm
10 Червня, 2015 09:51
ага І сервера сайту фізично розміщені в росії. Сайт лахатрон, а "Твоємісто" продажні. Друкують статті на замовлення!
9 Червня, 2015 22:05
Bloody Справжня українська кажете... А мова інтерфейсу російська
9 Червня, 2015 21:20
Юра Не перша і не остання. І так само як і попередні не приживеться.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!