Київ

В Києві на прощанні з Ніною Матвієнко побачили зрадників Данильця та Моїсеєнка

862 0
З 2015 року Данилець і Моїсеєнко внесені в базу "Миротворець"

Коміки Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, відомі як «Кролики», неочікувано з’явилися на прощанні з Ніною Матвієнко у Києві. Про це пише Музвар.

«Вперше за 1,5 роки великої війни на публіці зʼявилися Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко, більш відомі як «Кролики». Свого часу вони не зупинили концертну діяльність в рф після 2014 року. Ба більше, ходили жалітися на поганих українців до пропагандиста корчевнікова за місяць до повномасштабного вторгнення», - йдеться у повідомленні.

З 2015 року Данилець і Моїсеєнко внесені в базу "Миротворець", тому що вони відвідували тимчасово окупований Крим і виступали на російських концертах. Гумористи висміюють Україну, їздять по Росії і раніше скаржилися, що їх "травлять" за підтримку путінського режиму. 

Нагадаємо, співачка та акторка Ніна Матвієнко померла 8 жовтня. Церемонія прощання проходила 11 жовтня у Національній Філармонії. Поховають її на Звіринецькому кладовищі.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!