В одному з районів Львова мешканці оновлять 5 двориків

1337 0
У Шевченківському районі Львова планують оновити низку двориків. Розроблятимуть проекти майбутніх дворів студенти НУ "Львівська політехніка", а кошти вкладатимуть мешканці. Місцева райадміністрація допоможе лише організаційно, а "робочими руками" обіцяє долучитись ГО "Варта 700".
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

Мешканці вноситимуть свої корективи до запропонованих їм проектів, а відтак  оновлюватимуть дворики власноруч на зібрані ними кошти. Кошти збиратимуть на засадах добровільних пожертв.

Наразі визначено декілька адрес, за якими проводитиметься оновлення двориків та прибудинкової території. Це: вул. Клепарівська, 25 — 25а, вул. Щурата, 13, вул. Хвильового,9, вул. Базарна,50 та вул. Шевченка, 358 — 360. 

Як розповів tvoemisto.tv головний спеціаліст відділу житлового господарства Шевченківської райадміністрації Тарас Зозуля, масштабних робіт тут проводити не планують: "Місто на це коштів не виділятиме. Мешканці самі збиратимуть кошти і на власний розсуд їх витрачатимуть. Ми просто хочемо підштовхнути до позитивних змін. Можливо, десь клумбу оновимо, десь лавочку чи пісочницю поставимо. Подекуди можемо також залучити ЛКП".

У перспективі організатори планують залучити і місцевих підприємців, аби провести більш масштабні реконструкції.

Кінцевої дати проект не називають. Все залежатиме від бажання та оперативності мешканців.

Мешканців Шевченківського району, які хочуть, аби їх допомогли облаштувати двір чи прибудинкову територію, чиновники закликають звертатись у відділ житлового господарства Шевченківської РА за адресою вул. Липинського, 11. Телефон: (032) 252-51-43 або (032) 252-44-21.

Нагадаємо, у Львові також обрали три внутрішні дворики, які відновлять за кошти мешканців та Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!