В Україні планує виступати російський репер і прихильник Путіна

2018 0
Виступи заплановані у Києві, Харкові та Запоріжжі.
Фото: muz-tv.ru

Фото: muz-tv.ru

До Києва з концертом приїде російський репер Моргенштерн (Алішер Валєєв). Його концерти заплановані на літо 2021. Репер є прихильником політики Путіна.

Про те, що його концерти в столиці заплановані на літо на своїй сторінці у Фейсбук написав Олександр Порядченко – засновник сервісу кontramarka.ua. Там 21 грудня стартує продаж квитків.

Читайте також: Російська оперна співачка прокоментувала свій виступ у Львові

Концерт заплановано на 3 червня у Палаці Спорту. Також виступи заплановані у Харкові та Запоріжжі.

«Творчість Валєєва ділить людей на дві сторони. Одні називають його найбільшим шоуменом і генієм. Інші кажуть, що він не геній, а безталанний пацан, який розріджує мізки молоді та змушує їх тупішати», – написав Порядченко.

Нагадаємо, 25 серпня 2019 року у Львівській філармонії відкрили новий сезон гала-концертом співачки Марії Максакової. Вона – солістка Маріїнського театру в Санкт-Петербурзі і колишня депутатка держдуми Росії від президентської партії «Єдина Росія». Втім, з 2016 року Марія Максакова живе в Україні, виступає у Києві, Харкові та в інших містах, а також викладає вокал у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!