Політична реклама

Вартість оренди квартири у центрі Львова коштує від 2 тис. гривень

1537 0
Агенції нерухомості добре прижились на сторінках газет з оголошеннями. Але майбутні студенти, які шукають житло, користуватися їх послугами не хочуть.

Якщо звертатися до ріелторів щодо оренди житля, доведеться віддати посередникові місячну плату за квартиру, - повідомляють Головні новини Львова.

Однак, все ж таки власників можна знайти. Натрапити на них найлегше біля Добробуту. Тут на автобусній зупинці сидять переважно пенсіонери або безробітні. Пропонують студентам, здебільшого, підселення або ж однокімнатні квартири в районі базару.

Ще один варіант - університети. Безквартирним абітурієнтам варто заглянути на охорону альма-матер.

Та все ж найбільш популярним місцем пошуку квартир без маклерів залишається Інтернет. Є сайти, де номери ріелтерів заносять в чорний список або ж групи в соцмережах.

Вартість оренди - не змінились, ціна за пристойну однокімнатну квартиру в центрі стартує від 2 тисяч гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!