Київ

Вбивство у київському фунікулері. Суд відправив підозрюваного під варту

548 0
Уже після дослідження всіх обставин справи до суду буде направлено обвинувальний акт
Фото: Громадське

Фото: Громадське

Печерський райсуд Києва відправив під варту працівника Управління державної охорони Артема Косова. Про це повідомляє hromadske.

Затриманого відправили під варту на 60 діб, до 5 червня, без права застави.

9 квітня у суді розглядали питання щодо запобіжного заходу затриманому. Уже після дослідження всіх обставин справи до суду буде направлено обвинувальний акт.

Представник потерпілих Олександр Панченко розповів, що рідні загиблого не прийшли на засідання.

«Це була моя позиція. Вони зараз у дуже тяжкому стані, зараз займаються питанням щодо похорону», - пояснив він.

Нагадаємо, раніше свідок трагедії розповів, що підозрюваний був нетверезий і виявляв агресію до компанії підлітків, з якими він їхав у вагоні фунікулера. Після зупинки фунікулера, за словами свідка, чоловік схопив постраждалого за сорочку і штовхнув зі сходів. При цьому підозрюваний і сам не втримав рівновагу і впав на хлопця, який розбив головою скло у вестибюлі станції і смертельно поранив шию.

Оскільки підозрюваний на момент скоєння злочину був співробітником УДО справу про вбивство неповнолітнього хлопця на станції фунікулера розслідує ДБР.

Як повідомили у ДБР, експертиза підтвердила, що підозрюваний був напідпитку.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!