Від початку року на Львівщині за перевищення швидкості оштрафували майже 60 тисяч водіїв

571 0
На дорогах Львівщини сталося 637 автопригод з потерпілими причиною яких, стала швидкість.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині винесли 60 тисяч постанов за порушення швидкісного режиму за 11 місяців 2023 року. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Зокрема, за січень – листопад 2023 року на дорогах Львівщини сталося 637 автопригод з потерпілими причиною яких, стала швидкість. У них травмувалося 870 осіб та 65 людей загинули. За 11 місяців 2023 року поліцейські винесли 57 759 адмінматеріалів на правопорушників.

«Про місця, де поліцейські здійснюють контроль, попереджають відповідні дорожні знаки. Фіксацію здійснюють на аварійно-небезпечних ділянках та місцях, де трапляється найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за ч. 1 ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 20 км/год) КУпАП, штраф – 340 гривень;  за ч. 4 ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 50 км/год) КУпАП, штраф – 1700 гривень.

_______________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!