Вночі частина Львова буде без електроенергії

12070 0
Львівобленерго не інформує про точні адреси та вулиці, де буде відсутня електроенергія з з міркувань безпеки.
Умовне фото

Умовне фото

З 20 жовтня 00:00 год. до 6:00 год у зв’язку з ремонтними роботами в електромережах, які пов’язані з ліквідацією наслідків ракетних атак частина Львова буде без електроенергії. 

Джерело: Львівобленерго

Також 20 жовтня можливі перерви в електропостачанні частини міста Львова. «Львівобленерго» не інформує про точні адреси та вулиці, де буде відсутня електроенергія з міркувань безпеки.

Читайте також: Козицький закликав мешканців Львівщини не користуватися низкою електроприладів у певні години

Нагадаємо, 19 жовтня росіяни вкотре масово обстріляли Україну. Зокрема, приліт ракет зафіксували у Бурштинську ТЕС. Детальніше тут.

Зазначимо, 10 жовтня, на Львівщині та у Львові зафіксували вибухи на об’єктах критичної інфраструктури. Загалом 15 ракет атакували Львівську область. Уранці 11 жовтня по Україні знову оголосили масштабну повітряну тривогу. Російські військові завдали ракетного удару по об’єкту енергетики. Відомо про три вибухи на двох об‘єктах енергетики у Львівській області. Унаслідок ракетного удару 30% Львова залишились тимчасово без електроенергії. 13 жовтня ворог завдав знову ракетник ударів на Львівщині. Зокрема, російська ракета влучила в один з військових об‘єктів, який розташований у Золочівському районі.

Що справді допомагає економити електроенергію. Прості та дієві правила читайте тут.
 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!