Київ

Вночі на Київщині працювали сили ППО

462 0
Влучань в об'єкти житлової та критичної інфраструктури немає
Пуск ракети Х-101

Пуск ракети Х-101

У ніч на 6 квітня росіяни атакували Україну ударними дронами і крилатими ракетами, сили ППО знищили всі цілі, які були на території Київщини. Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

"Всі ворожі цілі знищено. Влучань в об'єкти житлової та критичної інфраструктури немає. Жертви та постраждалі внаслідок атаки відсутні", — сказав Кравченко.

За його словами, в результаті падіння уламків збитих цілей сталася пожежа в ангарному приміщенні в одному з населених пунктів. Пожежу локалізували. Залучалися усі оперативні служби і наразі фахівці ліквідовують та фіксують наслідки російської атаки. 

Як повідомили у командуванні Повітряних сил, у ніч на 6 квітня російська армія атакувала територію України 32-ма ударними БпЛА типу "Shahed-131/136", трьома зенітними керованими ракетами С-300, двома крилатими ракетами Х-101/Х-555 та однією крилатою ракетою "Калібр".

В результаті протиповітряного бою Силами оборони України збито дві крилаті ракети Х-101/Х-555, крилату ракету "Калібр" та 28 ударних БпЛА "Shahed-131/136.

Щонайменше шестеро людей загинули, ще 10 поранені внаслідок нічних ударів російської армії по Харкову. Пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель, крамниця, АЗС, СТО та 10 авто.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!