Водій, який перевозив туристів і перекинувся у горах у Волосянці, був п'яним

900 0
Йому загрожує позбавлення волі до трьох років.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

На Львівщині затримали водія, який перевозив туристів та вчинив ДТП у селі Волосянка Стрийського району. Поліція встановила, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: У Львові на вулиці Торф'яній водій розніс дитячий майданчик. Фото, відео

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «УАЗ», 47-річний мешканець району перевозив семеро туристів, але він не впорався з керуванням, внаслідок чого позашляховик перекинувся. Отримали травми та були доставлені в лікарню водій і троє пасажирів – 36-річний житель одного з сіл Львівського району та двоє львів’ян віком 33 роки.

«Встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», – йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!