У Львові водія автобуса засудили до 7 років в'язниці за наїзд на жінку

1095 0
Водій свою вину не визнав.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові засудили ло сім років вʼязниці водія автобусу, який у 2022 році збив на пішохідному переході 25-річну жінку. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі. 

«Суд визнав винним 43-річного чоловіка у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілій тяжкі тілесні ушкодження. Його засуджено до 7 років позбавлення волі. А також позбавлено права керувати транспортними засобами на 3 роки», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Автобус збив на смерть львівського прокурора біля залізничного вокзалу

Прокурори в суді довели, що у грудні 2022 року водій одного із маршрутних автобусів Львова здійснив наїзд на 25-річну жінку, яка переходила пішохідний перехід. Потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження, згодом їй ампутували ногу.

У прокуратурі зазначили, що водій в суді свою вину не визнав і у вчиненому не розкаявся.

Нагадаємо, у вівторок, 26 грудня, патрульні Львівської області зупинили водія автобуса через порушення правил дорожнього руху. Під час розмови із ним правоохоронці помітили ознаки спʼяніння.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!