Місцеві вибори 2020 в один клік. Тvoemisto.tv зібрало найважливіше

1629 0
На сторінці корисна інформація про вибори, які відбудуться за новими правилами.

Тvoemisto.tv запустило сторінку Все про місцеві вибори 2020 у Львові. Там уся найважливіша інформація, яка потрібна Вам – стисла, точна і своєчасна. Найважливіші факти та деталі про місцеві вибори, які відбудуться за новими правилами.

Сподіваємось, що інформація, яку ми зібрали на цій сторінці, допоможе вам визначитися із вибором.

Читайте також: Місцеві вибори – 2020. Що зміниться?

Нагадаємо, що 25 жовтня 2020 року в Україні відбудуться місцеві вибори за новим адміністративно-територіальним устроєм. Обиратимуть депутатів місцевих рад та голів об’єднаних територіальних громад – ОТГ. Ці вибори відбудуться у час карантину та пандемії Covid-19, тому для всіх учасників процесу підготували низку нововведень. Оновленим буде й сам бюлетень.

Виборець на дільниці у Львові отримає 4 бюлетені. За одним обиратимуть голову ОТГ/міського голову, за іншими – депутатів ради ОТГ, районної та обласної ради.

На виборчу дільницю завтра потрібно прийти у захисній масці. Виборці мають дотримуватися дистанції. Для того, щоби ідентифікувати особу, члени виборчої комісії можуть попросити зняти маску. Показати паспорт та його сторінки виборець має самостійно.

На дільниці слід приходити зі своїми ручками. Також батьків просять не брати з собою на виборчі дільниці дітей.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!