Виконувач обов'язків керівника Львівської облради став учасником кулінарного телешоу

4096 0
Чиновник став учасником кулінарного шоу «Мастершеф» на телеканалі «СТБ».
Фото: ефір телешоу Мастер шеф

Фото: ефір телешоу Мастер шеф

В.ок керівника Львівської облради Юрій Холод пройшов кастинг кулінарного телешоу «Мастершеф» на телеканалі «СТБ». Чиновник з’явився в ефірі у програмі від 10 лютого. 

Він приготував яворівський пиріг та додав, що гордиться тим, що був членом робочої групи, яка працювала над внесенням цієї страви до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Зазначимо, що яворівський пиріг та забавки внесли до Національного переліку нематеріальної спадщини. 

Читайте також: Знаковий і особливий. Історія і рецепт Яворівського пирога від пані Стефи

Нагадаємо, що Юрій Холод займав посаду заступника керівниці Львівської облради з вересня 2019 року, а з 2020 року отримав мандат депутата тієї ж ради від партії «Слуги народу». Згодом, коли Ірина Гримак пішла з посади а її перший заступник склав повноваження, він почав виконувати обов’язки керівника.

Також нагадаємо, що Юрій Холод може бути безпосередньо пов’язаним з 28-річним Михайлом Міхняком, якому нещодавно винесли вирок за організацію втечі 24 ухилянтів під виглядом волонтерів. І, ймовірно, навіть давав йому прямі вказівки, кого слід вносити у подання на виїзд з країни через систему «Шлях».

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!