Продовження онлайн-навчання та висадка платанів. Головні події дня у Києві

714 0
Дайджест новин за 14 жовтня.
Осінній Київ. Фото: з відкритих джерел

Осінній Київ. Фото: з відкритих джерел

Після ракетного удару не залишилось жодного цілого вікна у будівлі МОН

Влучання ракети в центрі Києва 10 жовтня завдало шкоди будівлі Міністерства освіти, де працювали спеціалісти з розвитку науки та інновацій. У цій будівлі немає жодного непошкодженого кабінету. 

На Київщині на тиждень продовжили дистанційне навчання 

Наступного тижня, із 17 по 21 жовтня, заклади освіти Київщини продовжать працювати в дистанційному режимі. Таке рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони області. Воно обумовлене посиленою загрозою ракетних обстрілів з боку російської федерації. 

Йдеться про всі освітні заклади будь-яких форм власності − загальної середньої, дошкільної, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти. 

У центрі висадили алею платанів

У центрі Києва висадили алею платанів на вулиці Володимирській. Дерева посадили на честь Дня захисників та захисниць України.

У Коломийському провулку підвищили безпеку руху

Столичні дорожники виконали ремонтні роботи в Коломийському провулку в Голосіївському районі. Акцент зробили на оновленні тротуарів і підвищенні безпеки руху. Загалом у провулку оновлено 1 765 кв. м покриття пішохідних доріжок. Водночас на 723 кв. м відремонтували покриття проїжджої частини. Аби пішоходам було безпечніше переходити дороги, влаштували 4 антикишені на пішохідних переходах, які звужують проїжджу частину. Також у провулку з’явилось 2 підвищених переходи, поєднаних із антикишенями.

Обмеження руху в Дніпровському районі

На вул. Сверстюка частково обмежать рух із 15 до 30 жовтня. На вулиці розпочинається ремонт покриття. Працюватимуть на ділянці від вул. Туманяна до будинку №27. Протягом найближчих вихідних заплановано зняти старий асфальт. 

Відновлення тролейбусного маршруту

Із 15 жовтня відновлюють роботу тролейбусного маршруту №47 за постійною схемою руху: від вул. Милославської до станції метро «Мінська».

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!