Як виглядатиме спорткомплекс на Мельника у Львові. Оновлена візуалізація

35417 1
Реконструкцію палацу спорту, попри протести мешканців, почали торік.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Спорткомплекс на місці палацу спорту «Україна» на вулиці Мельника, 18 у Львові, де нині триває реконструкція, називатиметься Leoland. Оновлений проект реконструкції представили сьогодні, 16 серпня, під час засідання виконкому.

Читайте також: Як може виглядати 72-метровий готель у парку культури на панорамі Львова. Візуалізація

Попередній проект реконструкції

Новий проект реконструкції

Після реконструкції тут буде шість тенісних кортів, на яких, за словами проектантів, одночасно зможуть займатися 200 дітей. Вони будуть розташовані на даху. Крім цього, у будівлі розташують школу бальних танців, футбольний центр, 25-метровий басейн та івент-хол, де проводитимуть конференції та спортивні змагання.

Від попередньої будівлі тут залишать арку, натомість саме приміщення розширять. Під нею облаштують підземний паркінг на 70 місць. Паркінг займе один підвальний поверх, а в’їхати на нього можна буде з вулиці Єфремова.

Tvoemisto.tv оглянуло процес будівництва з висоти пташиного польоту. З відео помітно, що на території значно поменшало дерев.

Читайте також: Біля Стрийського ринку у Львові зведуть 6-поверховий офісний центр. Візуалізація

Нагадаємо, торік улітку розпочали реконструкцію Палацу спорту «Україна» на вулиці Мельника, 18. Під час реконструкції тут зрізали 293 зелені насадження, що росли на території ґрунтових кортів. 

Тоді місцеві мешканці та тренери ДЮСШ «Спартаківець», які займались з дітьми на цих кортах вийшли на протест. 20 вересня на сесії депутати Львівської міської ради підтримали петицію щодо реконструкції палацу спорту «Україна» на вул. Мельника. Водночас депутати не проголосували за петицію щодо недопущення забудови ґрунтових кортів позаду Палацу спорту.

Читайте також: «На кортах»: Як пройшли слухання щодо реконструкції палацу спорту

Будівництво веде ТзОВ «Спортивно-оздоровчий центр "Україна-Китай"». За даними Youcontrol власником фірми є Тарас Ящишен. Він же значиться як засновник в групі компаній Avalon, яка веде активну будівельну діяльність у Львові. Додамо, що одним з співвласників компанії Avalon є депутат Львівської міськради, львівський бізнесмен Григорій Козловський.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
16 Серпня, 2019 18:01
львів'янин А звідки ж тепер візьмуться дерева, які на останній візуалізації забудовника є, а на вашому відео з дрону їх вже немає???
Хто буде після такого вірити забудовникам і ЛМР?!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!