Як зробити дорогу дитини зі школи додому безпечною. Пам’ятка для батьків

4794 0
У рамках кампанії «Безпечні дороги» розробили загальні рекомендації, які повинні забезпечити безпеку дітей.

22 грудня в школі №92 для учнів молодших класів провели ознайомче навчання про безпеку поведінки на вулиці та роздали світловідбивні елементи, які можна закріпити на одяг чи рюкзак. Зустріч відбулася в рамках кампанії «Безпечні дороги», організованої за участі медіа-хабу «Твоє місто», Патрульної поліції Львова, ініціативи «Хтось не зробить» УГКЦ, компанії Aria Group та Rotary Lviv International.

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львів'янам цивілізовано поводитись на дорогах

Дітям також роздали шкільні книжечки про безпеку на дорогах і спеціально розроблену пам’ятку для батьків. «У ній йдеться про основні речі, на які особливо потрібно звернути увагу з настанням зими та загальні рекомендації, що повинні забезпечити безпеку дітей», – говорять організатори.

Читайте також: Фара на лобі. Чому взаємна повага не менш важлива, ніж дотримання ПДР

Пам’ятка стала своєрідним домашнім завданням для дітей: разом із батьками вони повинні вручну намалювати план дороги від дому до школи та основних місць, куди може ходити дитина.

Читайте також: Скільки можна випити за кермом. Таблиця

Tvoemisto.tv радить всім батькам зберегти собі цю пам’ятку та раз на кілька місяців виконувати це «домашнє завдання».

Опублікувала Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!