Які львівські школи мають найкращі результати ЗНО. Інфографіка

6402 0
Рейтинг із топ-200 найкращих шкіл України за результатами ЗНО вкотре очолив Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ імені Івана Франка
Фото: uk.etcetera.media

Фото: uk.etcetera.media

Інформаційний ресурс Освіта.ua склав рейтинг найкращих та найгірших шкіл Львова за результатами ЗНО, а також сформував список 200 найкращих шкіл України, який очолив Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ імені Івана Франка.

Вихідними даними до рейтингу стали результати зовнішнього незалежного оцінювання львівських школярів за 2018 рік. Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, балом зовнішнього незалежного оцінювання, кількістю учнів та тестів, а також відсотком складених тестів. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала можна переглянути за посиланням.

Читайте також: Без нових парт: як львівські школи готуються до першого вересня

Крім цього, рейтинг із топ-200 найкращих шкіл за результатами ЗНО очолив Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ імені Івана Франка. Додамо, що торік ліцей також очолив цей рейтинг. Крім цього, ліцей став першим у рейтингу львівських шкіл за результатами ЗНО з української мови.

Читайте також: Найкращі Львівські школи за результатами ЗНО-2017. Рейтинг

Додамо, що цього року у Львові зовнішнє незалежне оцінювання складали 4334 учні. Серед навчальних закладів із найнижчими показниками балів ЗНО опинилися Львівське вище професійне політехнічне училище, Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва, Львівська ЗОШ №71 та школа-інтернат №2. Повний рейтинг усіх шкіл Львова можна переглянути за посиланням.

Інфографіка: Марія Стахів, 

фонове зображення Andrii Podilnyk on Unsplash



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!