Які українські фільми та мультики покажуть цього року. Найочікуваніші прем’єри

2313 0
2021 рік обіцяє бути багатим на кіно- та мультиплікаційні прем’єри.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Через пандемію коронавірусу більшість масштабних кінопрем’єр кінострічок та мультфільмів перенесли на 2021 рік.

Тvoemisto.tv склало добірку найочікуваніших фільмів та мультиків, які варто побачити цьогоріч.

Читайте також: Наймасштабніші кінофільми, зйомки яких проходили у Львові. Перелік

«Я, «Побєда» і Берлін»

Комедія за мотивами повісті Андрія Кузьменка розповідає історію хлопця Кузьми, який придбав перше в своєму житті авто під маркою «Побєда». Готовий разом із нею підкорювати цілий світ, герой вирушає зі своїм товаришем Бардом до Берліну. Проте ні сам Кузьма, ні Бард не підозрюють, які шалені пригоди чекають на них, а також того, що повернуться вони з цієї подорожі вже зовсім іншими людьми.

«Із зав'язаними очима»

Фільм львів’янина Тараса Дроня із Мариною Кошкіною, Олегом Шульгою та Ларисою Руснак у головних ролях. Дія фільму відбувається після закінчення російсько-української війни. Головна героїня Юля, професійна спортсменка боїв змішаних єдиноборств, переживає посттравматичний синдром, пов’язаний зі втратою її хлопця на фронті. Дівчина намагається втекти від психологічного тиску з боку оточення, вона вирішує завершити свою спортивну кар’єру.

Читайте також: Як Львів перетворився на довоєнне місто для польського ретрофільму. Фото дня

«Все буде ОК»

Історія про дівчину Лізу, яка опинилася в важкій життєвій ситуації. Вона втратила бізнес, який приносив їй задоволення, та покинув коханий. На її шиї сидить ексцентрична мама, яка не працює. Опинившись наодинці зі своїми проблемами, життя Лізи психологічно знаходиться «на волосині». Коли вже немає іншого виходу, напередодні Нового року, Ліза вирішує їхати в Польщу на заробітки…

«Зірки за обміном»

Непримиренні суперники на сцені, зірки шоу-бізнесу Поля Малякова і Фома Михайловський, несподіваним чином опинившись в тілах один одного, намагаються повернути свої життя назад, але заради досягнення мети кожному доведеться вирішити сімейні та романтичні проблеми свого опонента.

«Нереальний КОПець»

Український Президент видає розпорядження, згідно з яким діти всіх чиновників повинні вчитися і працювати в Україні. Тому генералу при хорошій посаді (Станіслав Боклан) нічого не залишається, як повернути свого синочка Василя (Дмитро Ступка) додому і влаштувати працювати в поліцію.

Читайте також: У Львові стартували зйомки фільму «Я, «Побєда» і Берлін». Фото, відео

«Сторонній»

Команда синхронного плавання зникає під водою у басейні під час виступу, а пацієнтка водолікарні пропадає під час приймання хвойно-перлинної ванни. Яким чином ці справи пов'язані і який стосунок до них має лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспектору Глуховській, у кар'єрі якої немає жодної нерозкритої справи. А ще – їй доведеться з'ясувати, хто вона насправді.

«Віктор_Робот»

Мультфільм розповідає про маленького робота з мегаполісу, який знаходить у себе на грудях дверцята і витягує зсередини зайву деталь-шестірню. З того моменту він починає бачити світ по-іншому і дізнається, що решта роботів довкола нього зламані. Сім'я інженерів-науковців знаходять та витягують з мегаполісу маленького робота, але злякавшись, він тікає з їхньою донькою-бунтівницею Вікою, яка називає його на свою честь – Віктором. Так починається їхня пригода, повна небезпек та нових відкриттів.

Читайте також: З Нью-Йорка до Львова. Як американський актор знімався в містичному трилері

«Гуллівер повертається»

Славетний мандрівник усіх часів повертається у яскравій анімаційній пригоді. Гуллівер отримує листа з проханням про допомогу і негайно вирушає до Ліліпутії. Несподівано мандрівник опиняється у центрі дивовижних подій разом із вірними друзями – Марсі, Фрелоком та мишеням Пі. На веселу компанію чекають карколомні випробування, підступні вороги і відчайдушні погоні. Та разом їм під силу будь-що, адже дружба і любов долають усі труднощі!

«Гуллівер повертається» обіцяє стати першим українським мультфільмом, процес виробництва якого максимально відповідає стандартам компанії Disney.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!