Янукович – у Мінську, Кремль хоче зробити його «президентом України»

5553 0
За одним зі сценаріїв його спробують оголосити «президентом України».
фото: уніан

фото: уніан

Президент-втікач Віктор Янукович наразі перебуває у Мінську, поки що Кремль готує його до спецоперації. Про це повідомляє УП з посиланням на свого співрозмовника в українській розвідці.

Зазначається, що за одним зі сценаріїв його спробують оголосити «президентом України» там.

Читайте також: У Генштабі ЗСУ назвали втрати агресора за шість днів війни

Отримана інформація вказує на можливу підготовку Кремлем якоїсь інформаційної операції чи акції з повернення до України експрезидента Януковича або публікації найближчим часом звернення від його імені до українського народу.

Нагадаємо, що Збройні Сили України дали відсіч російському агресору, що для продовження наступу він змушений проводити мобілізацію для формування резерву. Ворог втратив тактичну ініціативу та знизив темпи просування. За шість днів вторгнення Росія втратила 5840 осіб особового складу. Детальніше про втрати агресора читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!