Політична реклама

Янукович пообіцяв українцям, що газ не подорожчає

1293 0
Ціна на газ для громадян України не буде підвищуватися, незважаючи на вимоги МВФ. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з видатними жінками, що відбулася напередодні Міжнародного жіночого дня. Повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича

«Вимоги МВФ підняти на 50% ціну на газ для населення для нас є неприйнятними. Ми на це не погодилися і ніколи не погодимось», - сказав Віктор Янукович, додавши - з цієї причини Україна не має кредитів МВФ. Водночас, зауважив він, така ситуація посприяла скороченню наших зовнішніх боргів.

Президент зазначив, що і в 2011, і в 2012 році Україна має «пікові виплати зовнішніх боргів», які складають близько 70-75 млрд грн на рік.

Джерело: "Гал-інфо"

ТЕГИ: гроші, ціни, газ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!